Uw voordelen

Vanaf € 60 gratis levering
Binnen 48 uur in huis

Vind uw wijn

Druiven

Toon alles

Smaak

Toon alles

Prijs

0 € - 332.5 €

Couleur de Rosé

1824P04020

Licht roze kleur, een gemiddeld intense expressieve neus met de geur van vers rood fruit. Een sappige aanzet met veel fruit en een ronde soepele afdronk.

Meer details

7,19 €

Bestel s.v.p. per doos van 6 flessen. Het minimale aantal is dus 6

Credit card
Credit card

  • Licht roze kleur, een gemiddeld intense expressieve neus met de geur van vers rood fruit. Een sappige aanzet met veel fruit en een ronde soepele afdronk.

    Korte omschrijving
    Prettige doordrinkbare rosé.
    Overige informatie
    Ideale huiswijn voor de horeca.
    Couleur de

    Huiswijnen uit de Languedoc geselecteerd door topwijnmaker Claude Serra.

    Claude Serra is een fabuleuze wijnmaker. Als oenologisch professor in Montpellier heeft hij vrijwel alle goede wijnmakers opgeleid en kent hij ieder terroir in de Languedoc. Claude maakt de wijnen voor vijf wijnbedrijven en inspecteert ook gedurende het jaar de wijngaarden. Hij weet bijvoorbeeld precies dat hij frisse Syrah van de ene wijngaard kan krijgen en krachtiger Syrah van die andere 35 kilometer verderop. En zo gaat het maar door met zijn encyclopedische kennis van de Languedoc. Toen we hem aan het werk zagen vertelde een klant: “nooit geweten dat er zoveel passie komt kijken bij het maken van een huiswijn!” Claude selecteert bij vier producenten wijn voor ‘Couleur de’. De wijnen zijn zuiver, fruit gedreven en heerlijk doordrinkbaar. De ‘Couleur de’ wijnen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en hebben een moderne uitmonstering. Zeer geschikt als huiswijn.

    Website Couleur de

  • Land Frankrijk
    Oogstjaar 2017
    Smaak Verkwikkend
    Bijzonderheid Prettige doordrinkbare rosé.
    Kleur of Type Rosé
    Druiven Cinsault ,Grenache ,Syrah
    Alcohol % 12%
    Schenktemperatuur 6-8 °C
    Houdbaarheid Nu uitstekend op dronk

Recensies

Schrijf uw recensie

Couleur de Rosé

Couleur de Rosé

Licht roze kleur, een gemiddeld intense expressieve neus met de geur van vers rood fruit. Een sappige aanzet met veel fruit en een ronde soepele afdronk.

30 andere producten uit dezelfde categorie: