Uw voordelen

Vanaf € 60 gratis levering
Binnen 48 uur in huis

Vind uw wijn

Druiven

Toon alles

Smaak

Toon alles

Prijs

0 € - 332.5 €

Mijnwijndomein.nl BV is een innovatief wijnbedrijf. We zijn sinds 2009 actief op de Nederlandse markt. Vele wijnliefhebbers hebben de weg naar mijnwijndomein.nl al gevonden en zijn enthousiast over onze heerlijke wijnen en service.

Klant centraal

Bij mijnwijndomein.nl staat u als klant centraal in ons denken en doen. Al onze activiteiten zijn dan ook gericht op uw wensen en behoeften. Hierbij staan kwaliteit, service, gemak maar ook vooral vertrouwen en veiligheid voorop. Het gaat ons niet om even snel een wijn aan u te verkopen maar om samen een prettige langdurige relatie op te bouwen.

Kwaliteits wijnen

We zijn een wijn webwinkel met een groot assortiment. U heeft de keuze uit honderden verschillende wijnen uit de gehele wereld. Wij werken samen met gerenommeerde wijnimporteurs die allen een lange en goede staat van dienst hebben. Ze zijn door ons en onze vinoloog zeer zorgvuldig geselecteerd op basis van assortiment, kwaliteit van de wijnen, prijsstelling en service. 

Verkoop Internet

Onze wijnen worden uitsluitend via de internet verkocht, per doos van 6 dezelfde flessen wijn, tenzij anders vermeld op de site. U kunt dus niet 1 of 2 flessen wijn kopen of een doos van 6 verschillende wijnen. De reden is dat we wijnen dan moeten overpakken, dat kost tijd en arbeid en dat maakt de wijnen onnodig duur. Ons hele verwerkingsproces van koop tot thuis bezorging is uiterst efficiënt. Daardoor kunnen wij u de wijnen tegen scherpe prijzen aanbieden. 

Klantenservice

Heeft u vragen, verzoeken, opmerkingen en/of speciale wensen, laat het ons even weten. Neem contact op met onze klantenservice. Via email: klantenservice@mijnwijndomein.nl of bel 06-54380296. 

Gegevens

Mijnwijndomein.nl BV
Morselaan 24
5251 ZA  Vlijmen

Email: Klantenservice@mijnwijndomein.nl
Tel. nr: 06-54380296
KvK nr: 20152946
BTW nr: NL820727830B01

Startpagina