Uw voordelen

Vanaf € 60 gratis levering
Binnen 48 uur in huis

Vind uw wijn

Druiven

Toon alles

Smaak

Toon alles

Prijs

4 € - 304 €
Aanbieding! Branco Carlos Lucas Quinta do Ribeiro Santo DAO DOC

Branco Carlos Lucas Quinta do Ribeiro Santo DAO DOC

1214N05480

Licht in kleur, met aroma’s van limoen , grapefruit en wilde bloemen. Op het palet een fris limoentje, frisdroge wijn met gebalanceerde zuren en een lange finale

Meer details

8,28 € incl. BTW

-10%

9,20 € incl. BTW

Bestel s.v.p. per doos van 6 flessen. Het minimale aantal is dus 6

  • Licht in kleur, met aroma’s van limoen , grapefruit en wilde bloemen. Op het palet een fris limoentje, frisdroge wijn met gebalanceerde zuren en een lange finale

    Quinta_do_Ribeiro_Santo.jpg      

    Wijngaard Quinta do Ribeiro Santo

    Dit Estate ligt in Carregal Sal en is eigendom van de beroemde wijnmaker Carlos Lucas. Hij wilde wijnen produceren met zijn eigen persoonlijkheid. Het estate was vroeger eigendom van een lokale prister, omgeven door een riviertje, vandaar de naam 'Heilige Rivier Estate' oftewel Quinta do Riberio Santo. De wijngaarden zijn aangeplant met de lokale variëteiten, zoals Touriga Nacional, alfrocheiro, Tinto Cao en Encruzado, welke zijn aangeplant in arme granieten grond, met grote stenen uitlopers, welke uitkijken over de bergpiek van 'Serra da Estrela'.

    Heel verrassende wijnen, Portugal laat zien dat men niet moet worden onderschat!

  • Land Portugal
    Oogstjaar 15/16
    Smaak Minerale ondertoon,Fris ,Aromatisch
    Streek Dao
    Kleur of Type Wit
    Druiven Malvasia Fina,Encruzado
    Alcohol % 12.9%
    Schenktemperatuur 10-12 °C
    Houdbaarheid 2 tot 4 jaar
    Gerecht Aperitief

Recensies

Schrijf uw recensie

Branco Carlos Lucas Quinta do Ribeiro Santo DAO DOC

Branco Carlos Lucas Quinta do Ribeiro Santo DAO DOC

Licht in kleur, met aroma’s van limoen , grapefruit en wilde bloemen. Op het palet een fris limoentje, frisdroge wijn met gebalanceerde zuren en een lange finale

30 andere producten uit dezelfde categorie: