Uw voordelen

Vanaf € 60 gratis levering
Binnen 48 uur in huis

Vind uw wijn

Druiven

Toon alles

Smaak

Toon alles

Prijs

0 € - 332.5 €

BIO Angove Organic Shiraz/Cabernet

1890C88103

Volle energieke wijn met dik rood fruit. Krachtig en breed van smaak waarin ook cacao en krachtige kruiden.

Meer details

10,98 €

Bestel s.v.p. per doos van 6 flessen. Het minimale aantal is dus 6

Credit card
Credit card

  • Volle energieke wijn met dik rood fruit. Krachtig en breed van smaak waarin ook cacao en krachtige kruiden. Afkomstig uit de wijngaarden rond Paringa. Geselecteerd rijp fruit in 2-3 turns. Voor de persing 2-3 dagen op de lie voor extra concentratie. Houtrijping na de gisting op deels nieuw en deels gebruikt hout.

    Wijngaard Angove

    De 5e generatie van de Angove-familie wil met een focus op duurzaamheid en biologische wijn uit South Australia zorgen dat er nog vele generaties zullen volgen. 

    In 1886 arriveerde Dr. William Angove vanuit Engeland in South Australia. Het idee was om hier een praktijk te starten. De eerste wijn die hij maakte was bedoeld als tonic voor zijn patiënten. Waar zij in 1892 nog 10ha aan wijngaarden bezitten, zijn zij in 1903 al gegroeid naar 100ha. In 2007 start de familie met de conversie van Nanya Vineyard om haar eerste gecertificeerde biologische wijn op de markt te brengen. Na jarenlange ontwikkeling als bedrijf zijn zij een van Australië haar oudste en meest succesvolle familie-wijnbedrijven met meer dan 500ha aan wijngaarden. Momenteel staat de 5e generatie aan het roer van dit prachtige bedrijf. Met een focus op duurzaamheid en biologische wijn in alle aspecten van het wijnbedrijf en de wijngaarden, willen zij zorg dragen dat er nog vele generaties zullen en kunnen volgen. Op dit moment is een derde van alle wijngaarden biologisch gecertificeerd. Hier wordt ook geen kunstmatige pesticiden en mest gebruikt. Door deze manier van werken is de Angove familie er van overtuigd dat ze door duurzaam te werken een lagere vervuiling realiseren, hierdoor gezondere bodems en gezondere, sterkere wijnstokken hebben en dat dit uiteindelijk zal leiden tot betere wijnen.


    Website Angove

  • Land Australië
    Oogstjaar 15/16
    Smaak Gekruid,Krachtig ,Droog ,Cacao ,Rood ,Dik rood fruit ,Breed van smaak
    Streek Mc Laren Vale
    Domein Angove
    Kleur of Type Rood
    Druiven Chiraz ,Cabernet Sauvignon
    Alcohol % 14.5
    Schenktemperatuur 16-18 °C
    Houdbaarheid 4-8 jaar
    Gerecht Aperitief,Pasta ,Rood Vlees , Lams vlees, BBQ
    Biologisch Ja

Recensies

Schrijf uw recensie

BIO Angove Organic Shiraz/Cabernet

BIO Angove Organic Shiraz/Cabernet

Volle energieke wijn met dik rood fruit. Krachtig en breed van smaak waarin ook cacao en krachtige kruiden.

30 andere producten uit dezelfde categorie: