Vanaf € 60 gratis levering | |||
Binnen 48 uur in huis |
Vind uw wijn
1622P030685
Robijnrode kleur. In de geur veel fruit zoals rode bessen en kersen in combinatie met kruidige elementen zoals kruidnagel en witte peper. De smaak is soepel en rond met veel fruitinvloeden zoals die van aalbessen. De afronding is zacht en lang.
Niet langer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Stoere kersenrode wijn met versgemalen zwarte peper, cassis, tijm en tabak in de geur. Ook een licht parfum van viooltjes. De wijn is heerlijk soepel, de tannines zacht en toegankelijk. Fruitig in de mond, met allerlei warm rood fruit, zwarte bessen en pruimen. Een goed huwelijk tussen Shiraz en Cabernet Sauvignon. Plezierig drinken.
Door zijn souplesse is deze wijn goed op zichzelf te drinken, bijvoorbeeld later op de avond bij een vuurtje (binnen of buiten). Dat neemt niet weg dat deze blend van Shiraz en Cabernet Sauvignon juist ook een goede tafelheer is. Schenk hem bij gerechten waar kruidigheid en pepers in zijn verwerkt, aanhakend op de smaken in de wijn.
Past goed bij: Mexicaans stoofvlees, gegrild vlees met peper, gekruid lam
Land | Zuid-Afrika |
Oogstjaar | 2017 |
Smaak | Verfijnd |
Bijzonderheid | Biologische rode wijn uit Zuid-Afrika |
Streek | Western Cape |
Kleur of Type | Rood |
Druiven | Shiraz,Cabernet Sauvignon |
Alcohol % | 14% |
Schenktemperatuur | 16-18 °C. |
Houdbaarheid | Nu uitstekend op dronk |
Biologisch | Ja |