Uw voordelen

Vanaf € 60 gratis levering
Binnen 48 uur in huis

Vind uw wijn

Druiven

Toon alles

Smaak

Toon alles

Prijs

0 € - 332.5 €

Palomar Divino Cabernet Sauvignon Central Valley Chile

1292N08662

Intense robijnrode kleur. Ronde smaak met zachte tannines. Veel rood fruit en een frisse, evenwichtige en lange afdronk.

Meer details

7,66 €

Bestel s.v.p. per doos van 6 flessen. Het minimale aantal is dus 6

Credit card
Credit card

  • Intense robijnrode kleur. Ronde smaak met zachte tannines. Veel rood fruit en een frisse, evenwichtige en lange afdronk.

    Wijngaard Palomar

    Oprichter

    Eigenaar en oprichter is Edward Tutunjian, afkomstig uit Armenië. Hij emigreerde naar de Verenigde Staten en groeide daar uit tot een succesvol Amerikaanse zakenman. Tijdens een zakenreis naar Chili viel hij als een blok voor dit mooie land en haar wijnen. Sinds de oprichting, elf jaar geleden, is het wijngaardbezit uitgebreid van één wijngaard, de San Juan de Pirque Estate, tot meerdere bezittingen in de wijngebieden: Colchagua Vallei (Apaltagua Estate, 60 ha.), Curico Vallei (La Pancora Estate, 60 ha.) en Maule Vallei (Huaquen Estate,140 ha.).

    Palomar.jpg

    Alvararo Espinoza
    Een team van wijnmakers, onder leiding van Chili’s meest beroemde oenoloog Alvaro Espinoza, draagt bij aan de sublieme kwaliteit van de wijnen.

    Ligging en druivenrassen
    Het wijnhuis Viña la Pancora, ligt in het centrum van de Colchagua Vallei op enkele kilometers van Santa Cruz. Deze zone is vooral bekend voor wijnen afkomstig van de druivenrassen: Cabernet Sauvignon, Malbec, Carmenère en Syrah. Colchagua Valley maakt onderdeel uit van de wijnregio: Central Valley. Ten zuiden van Colchagua ligt de Curico Vallei met de wijngaarden van La Pancora Estate. Hier vandaan komen excellente rode en witte wijnen van Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenère, Gewurztraminer, Chardonnay en Sauvignon Blanc. De Maule Vallei kent veel subzones dus de diversiteit aan wijnen is groot. Vooral Cabernet Sauvignon, Merlot en Carmenère doen het hier erg goed.

  • Land Chili
    Oogstjaar 2018
    Smaak Stevig Fruitig,Droog
    Streek Central Valley
    Kleur of Type Rood
    Druiven Cabernet Sauvignon
    Alcohol % 13.5%
    Schenktemperatuur 16-18 °C
    Houdbaarheid 5 tot 8 jaar
    Gerecht Entrecote ,Rood Vlees ,Harde kazen

Recensies

Schrijf uw recensie

Palomar Divino Cabernet Sauvignon Central Valley Chile

Palomar Divino Cabernet Sauvignon Central Valley Chile

Intense robijnrode kleur. Ronde smaak met zachte tannines. Veel rood fruit en een frisse, evenwichtige en lange afdronk.

30 andere producten uit dezelfde categorie: